top of page
  • Nadia Bækgaard

300 følgere og en give-away!Velkommen til Tied! Jeg har faktisk et indlæg i støbeskeen, hvor jeg gerne vil fortælle jer meget mere om "Tied". Men da det ikke er helt klar endnu - og jeg ønsker at give jer muligheden for at deltage i den GIVE-AWAY, der kører på instagram lige nu, så nu får I altså lige indlæggene i lidt omvendt rækkefølge :-)


Helt kort så er "Tied" et lille projekt, jeg startede tilbage i Januar. Jeg har de sidste 8 år primært købt tøj i genbrugsbutikker og second hand shops og min passion for at genbruge og upcycle er kun vokset! På baggrund af netop denne passion, startede jeg "Tied".


"Tied" er scrunchies upcyclet af slips i ren silke. Slipsene er købt i genbrugsforretninger eller doneret af private (her giver jeg 10 kroner videre til et godt formål). Der bliver 2 smukke #tiedsilkscrunchies ud af ét slips og de er derfor ret unikke. Silke er utroligt skånsomt ved håret og derfor noget af det bedste, du kan byde dit hår - elastikmæssigt. De flotte farver og vævede eller trykte mønstre giver scrunchiene et smukt udtryk og uendelige muligheder for styling!


(Der er fundet en vinder af konkurrencen)


For at fejre, at have rundet 300 følgere, har jeg lige nu en konkurrence kørende på Tied's instagram @tiedsilk. Her kan du være heldig at vinde 2 valgfrie #tiedsilkscrunchies og en Lakrids by Bülow julekalender! Konkurrencen kører frem til d. 8 november kl. 16.Tusinde tak for støtten - og held og lykke!


bottom of page