top of page
  • Nadia Bækgaard

Botanica+CoEn anbefaling til de sultne! Hvis - nej - når du engang kommer til Kuala Lumpur (law of attraction baby!), så står jeg (og min trofaste madentusiast af en mand) klar med en liste over en masse skønne spisesteder! God mad er en af vores STORE fællesinteresser og noget af det vi bruger mest tid (og penge) på, når vi er ude at 'opleve'! (heart-eyes-emoji).


Af samme grund er jeg altså også ved at have en lang liste af "gode caféer og restauranter i KL" klar til jer! Måske jeg samler *favoritterne* i ét indlæg en dag - men indtil videre får I dem serveret enkeltvis.


Forleden besøgte vi Botanica+Co for første gang. Restauranten ligger i hotellet Alila Bangsar på ground floor. Stemningen er hyggelig og indretningen sådan urban-newyorker-gatsby-meets-greenery-meets-scandinavian-minimalism - you know? :D

Som uddannet grafisk designteknolog må jeg også lige indskyde min glæde ved Bo+Co's gennemførte visuelle identitet, der så fint foldede sig ud i dækservietter, costers osv. Jeg bliver bare glad!


Nu til maden! Af ren exitement over menukortets many choices kom vi nok til at bestille lige rigeligt - og vi gjorde vores absolut bedste for ikke at levne (cue the stomach ache). Vi bestilte deres Birria Tacos, Black Magic Pizza (cue the truffels!) og Crispy Cauliflower - som jeg længe prøvede at overbevise Kev om, nok var en større portion end vi regnede med, fordi den stod under "Sharing Plates" (ikke forretter), men Kev var overbevist og stædig, så ind kom der en STOR tallerken blomkål i sprød dej. Det smagte vildt godt, så jeg tilgav ham hurtigt.


Til maden nød jeg en Peach Blossom Kombucha og Kev en Mint Lemonade. For at være helt sikre, måtte vi lige google lidt på hvordan det nu var med betydningen af "mint" på engelsk vs. dansk. For ingen af os var særligt interesserede i lemonade med tandpastasmag. Men det var mynte og smagte fantastisk! Så fantastisk at vi måtte dele en ekstra til sidst.

For 3 retter (hvoraf den ene var en "sharing plate" altså beregnet til 2 mennesker) og 3 drikkevarer kom vi af med 172 malaysiske ringgit / 258 danske kroner. Det er i den dyrere ende af, hvad vi plejer at spise ude for hernede - men jo stadig ret rimeligt sammenlignet med danske restaurantpriser.


(Scroll ned for at se de uartigt gode blomkålsfritter og en glad Nadia)Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page