top of page
  • Nadia Bækgaard

En helt ny hverdag

"(...) men vi er da ved at være ret ferme til at folde og fylde flyttekasser."

Nå. Der har været stilhed (lææænge) her på mindfashion.dk. Og i den timeframe er der sket en hel del (læs: RIGTIG meget!)


For at være helt ærlig, så ved jeg faktisk ikke helt, hvor jeg skal starte.


Sidst jeg postede et indlæg foregik det i vores lejlighed på Amager. For at gøre en lang historie kort, så flyttede vi i maj 2020 først til Køge, for at spare en hulens masse penge i husleje, og 4 måneder senere til solsiden af Limfjorden (Nørresundby) på grund af klubskifte.

I februar tog vores liv pludselig en drejning igen. Om vi ikke er ved at være vant til det? Naargh… Det ved jeg ikke om vi nogensinde bliver - men vi er da ved at være at ret ferme til at folde og fylde flyttekasser. Jeg er i hvert fald - Kevin flytter som regel i forvejen (dagen efter kontrakten er underskrevet) - hvilket jo er “the name of the game” i den der Fußball-verden.


Nå, men det var den drejning der.


Kevin fik en opringning om mandagen. Onsdag satte han sin underskrift. Fredag blev vi givt (det hedder det altså i Jylland) og tidligt lørdag morgen fløj han afsted fra Aalborg lufthavn med kurs mod den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur.


Og her halvanden måned (og en hulens masse papirarbejde) senere sidder jeg så også i KL - godt nok i obligatorisk karantæne på et hotel - så udover køreturen fra lufthavnen har jeg ikke meget fornemmelse af at være havnet i et land 9.765 km* væk hjemmefra. *Trusting Google on this one.


I januar valgte jeg at kaste mig ud i et lille projekt, der for mig er en stor sejr i “at turde”. Jeg har en stor passion for bæredygtighed, upcyckling, genbrug etc. og projektet kredser om netop dette. Jeg er i gang med at planlægge et dedikeret indlæg - men indtil da er du mere end velkommen til at kigge ind forbi @tiedsilk på instagram.


Back to Malaysia. Jeg ønsker at bloggen fortsat skal være et sted, hvor der er plads til alle slags skriv og emner. I den kommende tid bliver den (formodentlig) med fokus på livet i Kuala Lumpur - men mon ikke også andre krøllede tanker skulle finde vej til tastaturet? Det plejer de jo ;-) Jeg har dog lovet mig selv, at skriveriet bliver i det tempo, det bliver - hverken mere eller mindre. Det håber jeg også I er klar på :-)


Tak fordi I stadig tager turen herind og læser med!


English:


A lot has happened since my last post. I honestly don’t really know where to begin :-D

Since may 2020 we’ve moved two times and (as if that wasn't enough) suddenly, just a month and a half ago, we made the wild decision to move again. Only this time we are going abroad.


It all happened extremely fast. We got the word on a Monday, Kevin signed his contract Wednesday, Friday we got married (after 8,5 years together i felt more spontaneous than rushed :'-D) and Saturday morning my now husband (that still sounds crazy to me) flew to Kuala Lumpur the capital of Malaysia.


8 days ago I finally got the last paperwork ready and I am now currently in mandatory quarantine at a hotel in KL - getting out tomorrow - WUUHUU!


I can’t wait to see Kevin and start to experience this new home away from home with him.

So a good amount of Kuala Lumpur-content might be coming your way for the next months - hope that’s cool :-D

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page