top of page
  • Nadia Bækgaard

Indflytningsfest på bloggen

Skål og velkommen!


Det her har jeg glædet mig til! Bloggen har fået sig en makeover - et nyt look - haft en stylecoach på besøg. Der er blevet ryddet ud i "garderoben" og tilbage står en blog, der stilmæssigt er meget mere mig. Jeg har valgt at vinke farvel til den platform, min blog tidligere har været en del af - og "goddag" til en ny, mere selvstændig måde, at drive min blog på. Ikke at der var noget som helst galt med at være en del af en blog-fællesskab - tværtimod! Men jeg har savnet at have en smule mere frie tøjle, når det gjaldt layout, brugervenlighed, funktioner, farver, udtryk osv. Og så tror jeg også på, at et sceneskift kan være super sundt for kreativiteten!


Nu håber jeg blot, at I er ligeså nysgerrige på at surfe den nye blog, som jeg er på at tage den rigtigt i brug. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes!


Kram fra KL!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page