top of page
EF392319-D27B-4149-ADD1-81BE500F42C4.JPG

Hej! Nadia her,

"Jeg skriver tanker ned, for at få plads til nye."

det er mig, der sidder og slår på tasterne bag www.mindfashion.dk.

 

Jeg startede min blog for hvad der vel nok er ved at være 8 år siden nu - som en halvåben dagbog, der skulle hjælpe mig (og forhåbentligt andre i samme båd) med at komme ud med nogle af de mange tanker, der rumsterede (ja, det gør de jo stadig) i hovedet på mig. I 2020 blev jeg udredt og fik diagnoserne Aspergers og ADD - men det lægger jeg egentlig ikke en frygtelig masse i, andet end at jeg har fået en lidt større forståelse for; hvorfor, hvordan og hvorledes det er (og altid har været) at være mig.

Min blog er (som jeg ved det er for mange, der har en blog) et frirum, hvor jeg gennem taster, der bliver til ord, formidler alt det, jeg er passioneret omkring, inspireres af eller undres ved. Dermed sagt har jeg altså ikke ét særligt fokus - hvilket nok beskriver og omfavner mig (og min kære ADD) meget godt :-) Men jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde at både genbrug (i mode- og møbel format), fotografering, madoplevelser og ikke mindst personlig udvikling er store emner her på 'Mind Fashion'. Så hvis du er til lidt af det - eller det hele - så bliv endelig hængende!

I skrivende stund er jeg taget på et helt nyt eventyr! Landet ligger nemlig sådan, at min mand (Kevin) og jeg har bosat os i hovedstanden Kuala Lumpur i Malaysia. Selvom vi har boet her i over et år, føles alt stadig nyt og spændende! Og det kan måske lyde lidt rosenrødt og sukkersødt - men omend andet, så er det rigtigt. For Kuala Lumpur er en fantastisk by, der rummer enorm kreativitet og diversitet! Og mulighederne for fede oplevelser føles nogle gange helt uendelige!

Selvsagt ligger en stor del af mit fokus på bloggen derfor lige nu, på at formidle den hverdag og de oplevelser KL giver os. Og inspirere dem af jer, der skulle gå og drømme om at komme en tur sydøst på. 

 

Jeg håber, du har fået lyst til at læse lidt med - eller måske bare kigge billeder - begge dele er mere end velkomne!

Kram fra KL og mig!

bottom of page